втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Фільм українського кінорежисера Мирослава Слабошпицького «Плем’я» удостоєний іще однієї нагороди – це головний приз Opera Prima на 14 Міжнародному кінофестивалі в місті Тарраґона, що проходив від 3 до 8 грудня в іспанській Каталонії (REC Tarragona International Film Festival).

«Плем’я» отримало цю почесну нагороду на рівних зі стрічкою режисера Оскара Руїса Навії «Гриби»/ Los Hongos (Колумбія – Франція – Німеччина – Арґентина).

Таким чином, на рахунку «Племені» вже три десятки призів міжнародних кінофорумів. Найбільший тріумф картини відбувся на Міжнародному Каннському кінофестивалі, де вперше в його історії українська стрічка здобула три призи конкурсної програми «Тиждень критики».

Ця робота Мирослава Слабошпицього увійшла до п'ятірки фіналістів, які претендують на премію за найкращий дебют («Європейське відкриття») European Film Awards Європейської кіноакадемії. Церемонія нагородження переможців відбудеться 13 грудня в Ризі.

МИРОСЛАВУ - НАЙТЕПЛІШІ ВІТАННЯ )))

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: