втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Від 15 до 23 вересня в місті Анапа (Росія) проходив XXI Відкритий фестиваль кіна країн СНД, Латвії, Литви та Естонії "Кіношок-2012".

Найкращим короткометражним фільмом фестивалю стала картина "Ядерні відходи" Мирослава Слабошпицького, що входить до короткометражного проекту «Україно, goodbye!» і вже відома нещодавньою перемогою на МКФ у Локарно, де отримала «Срібного леопарда майбутнього».

Журі програми «Межі шоку» – кінокритик Зара Абдуллаєва й режисери Маріус Івашкевічус та Андрес Пуустусмаа – вибрали переможця серед 23 фільмів із Росії, України, Латвії, Естонії, Литви, Киргізії, Грузії, Казахстану, Великої Британії й Китаю.

Спеціального диплому журі та Призу Ґільдії кінознавців та кінокритиків "За поетичну магію та магічний реалізм" вдостоєна стрічка Михайла Іллєнка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

Серед 23 картин-учасниць конкурсу короткого метру фестивалю "Кіношок-2012" була також дебютна короткометражна стрічка Максима Буйницького "Метелик".

Також підбірка короткометражок із проекту «Україно, goodbye!» брала участь у спеціальній програмі фестивалю «Кіношок» під назвою «Омнібус», що представляла кіноальманахи.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: