втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

До конкурсної програми найпрестижнішого світового кінофесту, що стартує 11 травня, увійшла стрічка «Крос» української режисерки Марини Вроди, створена в копродукції з французькими кінематографістами.

Фільм Марини Вроди, сценарій до якого вона написала сама, – серед дев’яти картин програми, яка від цього року має назву «Короткий метр у Канні». Це стрічки з Південної Кореї, Бельгії, Арґентини-Колумбії, Австралії, Норвегії, Нової Зеландії, Канади та Японії.

Головою журі цього конкурсного змагання є знаний французький кінорежисер Мішель Ґондрі, що він вручить «Золоту пальму» переможцеві 22 травня.

Нагадаю, що "Крос" є другою українською короткометражною картиною, яка змагається в Каннському короткометражному конкурсі. 2005 року це був фільм Ігора Стрембіцького "Подорожні", що він і виборов "Золоту пальму".

**
Марина Врода, режисерка й сценаристка народилася в Києві 1982 року. 2007-го закінчила КНУТКіТ ім. Івана Карпенка-Карого й отримала диплом з фаху "Режисура художнього фільму". Зафільмувала короткометражні стрічки «Прости» (2003), «Клятва» (2007), «Дощ» (2007), «Сімейний портрет» (2009).

Коментарі



Марина його приховує))

Вдячний, обов'язково зафіксуємо у фільмографії для історії. Ну й подивлюся якось...

Написав Володимир Войтенко, 15:56 09.05.2011

а також телевізійний повнометражний фільм у 2010р

Написав nikitaka, 15:51 30.04.2011

Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: