втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію ігрового повнометражного фільму


30-річна Марта і 35-річний Дмитро живуть звичайним сімейним життям у місті на Сході України, поки воно не опиняється під окупацією. Війна починає руйнувати їхні стосунки. 

Даються взнаки наслідки різного виховання Діми і Марти: Марта виросла у невеликому селі в Карпатах, Дмитро – у міському середовищі на Донбасі. Дмитро – талановитий комунікабельний бізнесмен, байдужий до політики, який, однак, під впливом пропаганди і совкового виховання йде служити сепаратистам. Марта ж довгий час приховує від чоловіка свою особисту драму, через яку втекла з рідного краю. 

Однак саме війна викристалізовує здатність героїв до самопожертви, допомагає порозумітися. І хоча без втрат вони не виберуться з цього віражу, любов варта того, щоб за неї боротися. 

Коментарі