втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Спецпризначення «Божевільна Бригада-2»: Анти-алк (варіант 3)

04.06.2017


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії

Короткий опис ідеї: Експериментальна спец—бригада швидкого реагування «Анти-алк», яка входить до складу Служби Безпеки Держави (СБД), отримує завдання знешкодити підпільне кримінальне угрупування яке займається нелегальним самогоноварінням та багатьма іншими злочинами на чолі з відомим злочинцем Арміном Брауншвайкусом.   

               

Короткий виклад основних сюжетних поворотів: 

Акт 1. Агенти Служби Безпеки Держави «зустрічають» в міжнародному аеропорту кримінального злочинця Брауншвайкуса. Але йому вдається втекти.

Опис секретної військової бази СБД де готують секретних спецагентів, зокрема, Ольгу Хрустенко, Оксану Баришевську, Сергія Сіренко, Миколу Куменка, Максима Бедмана, Марію та Катерину Мосійчуки.

Акт 2. Членів спец-бригади ознайомлюють з завданням яке їм доведеться виконувати. Завдання: дізнатися місце розташування та пробратися на підпільний спирт-завод відомого кримінального злочинця Арміна Брауншвайкуса і знешкодити завод і злочинця.

Опис підпільного заводу Брауншвайкуса. Опис його кримінальної історії та знайомство з його помічником Геліком Куртесом. Брауншвайкус та Куртес викрадають відомого хіміка Бодяжка і під погрозами примушують його створити для них формулу алкогольного пійла яке робить з людей рабів. Члени спец-бригади, разом з Аліком Толкуном, зустрічаються з Президентом Держави, який таємно ховається в нічному клубі і таємно мріє про кар’єру репера-співака. Президент благословляє спец-бригаду на виконання спец-завдання.

В розвідці СБД є інформація що Брауншвайкус збирається викрасти жінку хіміка Бодяжка та його дочку. Жінка хіміка Бодяжка та його дочка дуже схожі на Катерину Мосійчук та Ольгу Хрустенко – відповідно. Тому керівництво СБД вирішило підмінити жінку та дочку на Катерину та Ольгу – щоб Брауншвайкус викрав їх і таким чином вони – дівчата - потрапили б на підпільний завод і якимось чином повідомили б інших спец-бригадників про місце-розташування заводу. Справжніх жінку і дочку Бодяжка заховали.

Опис школи, в якій навчається дочка хіміка Бодяжка, та її товаришів. Ольгу, яка видає себе за дочку хіміка, за планом, викрадають.

Опис журналістської роботи жінки хіміка Бодяжка яка працює в журналістській сфері. Катерину, яка видає себе за жінку хіміка, за планом, викрадають.

Поки Ольга та Катерина знаходяться в полоні, інші члени спец-бригади (Сергій, Максим, Микола, Оксана, Марія та Толкун) відвідують секретну лабораторію СБД де знайомляться з найновішими розробками в сфері шпигунської розвідки яка насправді «зупинилися» і не «пішла» далі шпигунської діяльності СССР 60-70-тих років. 

Акт 3. В підпільному цеху Брауншвайкуса, Ользі та Катерині влаштовують зустріч з їхнім «батьком» та «чоловіком» Бодяжком.

Проходить психологічна розмова-суперечка, між Брауншвайкусом та Ольгою і Катериною, в якій описується життя, дитинство та психологічна травма Брауншвайкуса пов’язана з його улюбленою собачкою «сибірською таксою», на ім’я Фелікс, яку посадили в ГУЛАГ за антисовєтську діяльність. Також в суперечці описується, Катя Мушкарьова - прийомна дочка сім’ї Брауншвайкусів яку в дитинстві заарештували за сфабрикованими звинуваченнями в антирадянській діяльності. КДБешні кінооператори зняли Катю Мушкарьову на кіноплівку (відеокасету). Відеокасета нібито має містичні властивості вбивати людину яка подивиться її або перепише запис з касети на DVD.

Спец-бригадники, спец-призначенці та майже пів війська держави починають штурм підпільного заводу Брауншвайкуса. Переговори з терористом Брауншвайкусом ніякого результату не дали. Врешті спец-бригадники захопили завод і заарештували злочинців. При цьому мало не постраждала Ольга.                

Пародіюються фільми і серіали: "Дзвінок", "День незалежності", "Я лялька", «Збройний барон». Та інші.

Пародії також: на Телебачення, ток-шоу, школу, освіту, Армію, Парламент, Політику, Міліцію, Спецназ, Президента, Владу, Шоу-бізнес, на життя, на все на світі, та інше.

Коментарі