втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію телесеріалу 

Бізнесмен Петро Костишин приїжджає у місто своєї юності відсвяткувати річницю закінчення університету, а водночас провернути вигідну бізнесову операцію. У цьому йому допомагають однокурсник Валерій Білецький та заступник Сергій Поліщук.  

Серед однокурсників Петра є його перша дружина Клара, тому його теперішня дружина Ганна не наважується відпустити його самого. Причому бере зі собою ще й малолітню доньку Лілю, сподіваючись з її допомогою втримати чоловіка біля себе.  

Коли Петро відправляється на зустріч з однокурсниками, розпалена ревнощами Ганна не може знайти собі місця. Щоби заспокоїтись, вона пропонує доньці відправитись з нею у місто за покупками, а коли та відмовляється, впрошує Лілю хоча б відпустити її саму. Повернувшись у готель, Ганна виявляє, що її номер порожній.  Пошуки доньки не приносять результату.

Поборюючи страх, Ганна змушена розповісти про зникнення Лілі чоловікові, який відразу ж залучає до її пошуків Сергія, Клару, поліцію та знайомих поліцейських у рідному місті. Одні повинні встановити, кому Петрова секретарка Жанна розповіла про те, що він поїде разом із сім’єю, адже викрадення доньки треба було спланувати заздалегідь, інші ж зосереджуються на пошуках швейцара і адміністратора, у котрих закінчилася зміна і котрі мусили бачити, хто і коли вивів Лілю з готелю. Проте адміністратор зникає, коли іде показати покупцям виставлений на продаж власний автомобіль, а квартиру швейцара розгромили.  

Невідомі викрадачі вимагають за Лілю 30 мільйонів гривень, але коли вони виходять на контакт, Петро дає зрозуміти, що платити їм так просто не збирається. І це змушує викрадачів понервувати. А ще більше їх змушує нервувати Сліпий – їхня найстрашніша зброя. Цей чоловік володіє неймовірної сили гіпнозом, завдяки якому вивів дівчинку з готелю. Допомігши спільникам доставити її у будинок, де вони усі заховалися, він зникає звідти у пошуках борделю, і це приводить його у райвідділ поліції. 

Хто найняв викрадачів Лілі – Валера, Сергій чи Клара, котрі знали про приїзд подружжя Костишинів і мали мотив для цього злочину? Чи отримає організатор злочину свій викуп, чи поліція викриє його раніше? Чи залишиться Петро з Ганною, яка залишила дитину без догляду, чи повернеться до рішучої і впливової Клари? 

P.S. Найцікавіший і найколоритніший герой у цьому фільмі не Петро, а Сліпий. Про нього можна знімати сиквел і приквел.    

Коментарі