втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію  повнометражного ігрового фільму

Жанрові ознаки: мелодрама

Події відбуваються у наші дні, у невеличкому містечку Закарпаття - Мукачеві.

Головні герої історії - подружжя Веселкових - нічим не відрізняється від інших пар: описано їх будні, цікаві відносини один з одним. Вони – жителі маленького містечка Мукачева, що на Закарпатті, тому їхній мовний колорит є неповторним та унікальним. Він /Вілмош/- працює на звичайній роботі на деревообробному заводі, а у вільний час пише.

Вона /Еліна/ - працює вчителем початкових класів. Чоловік має чимало ідей і щоразу натякає дружині, щоб разом створили хороший, добрий фільм без "підступних сітей".

Одного дня їй прийшла ідея створити фільм про традиційні свята їхнього маленького міста, але втілити в них історії кохання. Це - фестиваль "Червене вино" та свято Вишиванки. Історії з'являються то як спогади, то як уява, то як сон головної героїні. Так переплітається життя головних героїв із процесом створення фільму, персонажі якого оживають насправді.

Коментарі