втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію ігрового короткометражного фільму 

Карина і Марина живуть своїм життям вже два роки і навіть не згадують про існування одне одної. Але одного вечора « блудна» сестра повертається. Карина налякана раптовим поверненням Марина. А та в захваті від жаху сестри. Вона єхидно посміхається і каже, що рада повернутися додому. Карина не рада її поверненню, але приймає сестру. Та вночі Марина намагається задушити її подушкою. Карині вдається врятуватися. Марина йде з кімнати.

Наступного дня Карина довідується, що Марина влаштувалася до школи учителем. Між сестрами спалахує сварка. Марина каже, що та її не спинить і що темрява переможе. Карина хреститься і каже, що вона цього не допустить, навіть якщо для цього доведеться її вбити. Марина єхидно посміхається.

Марина починає викладати, і поведінка дітей змінюється на очах - вони починають бити, навмисно калічити одне одного. Зневажають інвалідів. Карина стає свідком бійки, в якій помирає один з учнів. Вона нажахана, а Марина задоволена. Карина бачить те, що у дитячому серці починає оселятися темрява.

Карина присягається захистити дитячі душі та чи вдасться це їй? 

Коментарі