втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис ігрового повнометражного фільму

Марія – звичайна сільська дівчина, батьки якої вже давно розлучилися. Вона мешкає разом з бабусею, через те, що батько поїхав на заробітки за кордон. Марія найкрасивіша дівчина у селі. Вона має найкращу подругу Ангеліну. Дівчина живе звичайним життям, але одного разу вона зустрічає на вечірці дивного хлопця. Після цієї зустрічі життя дівчини кардинально змінюється.

Після вечірки на Марію здійснюється напад, вона ледь не прощається з життям. Але, на щастя, виживає. До неї приїжджає мати з новим чоловіком. Марія розлючена. До неї навідується Станіслав Корнак, однокласник дівчини, – перевертень (колишній коханець покійної королеви вампірів), що закоханий в дівчину, але вона не відповідає йому взаємністю.

Станіслав чув розповіді вампірів про те, що Вольтреї Карнаген зреклася свого старого життя і покаялася. Їй дали можливість виправити помилки минулого. Юнак хоче нового життя з коханою.

Андрон Карнаген, король вампірів, декілька століть тому втратив свою дружину Вольтреї Карнаген, що наклала на себе руки. І тут він побачив Марію, яка, як дві краплі води, схожа на його дружину. Він поглянув в очі дівчини і побачив видіння обличчя його дружини та уривки їхнього старого життя. Король вампірів впевнений, що це його дружина. Андрон вирішує її повернути будь що. Він вбиває свою коханку Ірен, щоб звільнити місце для Вольтреї.

Король вампірів знаходить Стаса і намагається вбити, але його рятує Артурхаїл, ватажок вервольфів і колишній чоловік Королеви. Він помирає від меча Андрона, але наказує йти до відьми, аби врятувати Вольтреї. Відьма проводить мандрівку-видіння і показує йому минуле життя вампірки. І Стас дізнається про прокляття: в той день, коли вона зрадить Андрона, Вольтреї знову стане людиною і забуде про своє минуле, але, якщо почне згадувати, ці спогади вбють її.

За допомогою він звертається до Ради Кланів, що складається з найсильніших вампірів. Рада накладає чари на медальйон, і Андрон за допомогою Ангеліни передає його Марії. Марія одягає медальйон – вона згадує і починає божеволіти. Стас намагається її врятувати, але марно – дівчина опиняється в божевільні. Спогади висотують її сили.

Андрон приходить до неї, але вона не впізнає його – кричить та відштовхує, б’ється, збиває руки до крові. Вона кличе Стаса.

Стас приходить до неї, але вона вже спить. Він бере її за руку і дівчині стає легше. Юнак приходить до неї щоночі і дівчину перестають мучати жахіття всіх тих вбивств.

Коментарі