втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію ігрового повнометражного фільму

Остап, з позивним «Вампір», убивця за контрактом. Живе самотньо. Для прикриття працює у рекламному агентстві. розклеюючи вуличну рекламу. По інтернету отримує завдання ліквідувати у м. Харків гендиректора концерну «Вітязь», що успішно і здійснює.

Увечері, коли повертається із магазину додому, на нього здійснює наїзд автомобіль «аудіо», за кермом якого п’яний син місцевого олігарха Орлова. «Вампір» поранений, але живий. Хлопець-мажор, аби не нариватися на чергові неприємності з батьком, вирішує добити пораненого. Та коли спробував це зробити, був сам убитий разом із приятелем.

Старший Орлов оголошує винагороду за пошук і доставку убивці його сина – 500 000 долларів.

 За справу беруться оперативники Карпов і Колісник, а також паралельно «Вампіра» шукають працівники СБУ та кримінальники під керівництвом авторитета «Краба».

Остап, хоч і має можливість втекти за кордон, розуміє, що ніде не буде почуватися спокійно, доки не ліквідує самого Орлова. 

 


Коментарі