втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії на кінострічки про Українську Повстанську Армію

**
Передмова до синопсису

Степан Андрійович Бендер

 

На документальному фото чітко видно як Степан Бендера тримає в руці фашистський вєліко-отєчєствєнний автомат, що беззаперечно доводить про його злі неканонічні наміри стосовно руского міра та знімання людей з потягів у нацгвардію.

З секретних архівів Комітету державної Безпеки СРСР:

Степан Андрійович Бендер. Народився 1 січня 1909, в місті Бендер (Молдовська Совєтська Соціалістична Республіка). З тих під місто Бендер є столицею-штаб-квартирою бендерівців. † помер (вбитий) 15 жовтня 1959, Мюнхен, ФРН. Український політичний діяч, ідеолог і теоретик українського націоналістичного руху ХХ століття. Після розколу Організації українських націоналістів - голова Проводу ОУН-Б. В структурах НАТО мав прізвиська «Родрігес», «Згинач», та інші. В 1999 році Степан Бендер був завуальовано зображений секретним співробітником КДБ Метом Грюнігом в мультфільмі для дорослих «Футурама» у вигляді персонажа «робот Бендер Згинач Родрігес». Мет Грюнінг – громадянин США, завербований КДБ в 1989 року після скандального випадку на одному із випускних шкільних бальних вечорів. По характеру робот Бендер Згинач Родрігес - комічний антигерой, п'яниця, лихослов і завзятий курець, шанувальник порнографії для роботів (у вигляді електричних схем), злодій-рецидивіст (вірніше, клептоман), кухар (хоча, зважаючи на відсутність відчуття смаку, його їжа в переважній більшості випадків щонайменше неїстівна, або навіть небезпечна для життя). Зазвичай робот Бендер поводиться як закінчений цинік і людиноненависник. На думку багатьох експертів саме така негативна характеристика мультиплікаційного персонажа була створена ФСБ для того щоб скомпрометувати реального історичного персонажа Степана Бендера. В початкові нереалізованій версії «Футурами» робот Бендер – добрий. І справедливий. Як і Степан Бендера. Бендер певний час мав сексуальний зв'язок з лідеркою правого сектору Іриною Фаріон.

 

Ось незаперечний фотодоказ зв’язку між Іриною Фаріон та лідером Правого Сектору Степаном Бендером, відзнятий журналістами Life news в умовах надзвичайної секретності та ризику для життя. На світлині чітко видно яким хтивим поглядом жінка дивиться на свого співучасника. Саме після публікації цієї абсолютно достовірної світлини журналістів Life news було спіймано бойовиками правого сектору та піддано жорстоким тортурам.  

А ось уривок зі статті журналістів Life news відразу переведений на російську мову для більшого розуміння більшою половиною людства.

Life news: А какіє у вас атнашенія с ісвестним агалтєлим терарістам-галаварєзам Бендерам?

Іріна Фаріонъ: (улибаєтся) О, у нас очєнь бліскіє атнашенія. Ми правєлі многа нєзабиваємих днєй. Я нікагда нє забуду ентіх мамєнтав.    

Бендер Родрігес ненавидить все русо-людство (взт). Учасник ансамблю «Полісяночка». В сучасності негативні риси робота Бендера, як однофамільця Степана Бендера, активно використовуються керівництвом Російської Федерації для проведення антиукраїнської пропаганди. А всіх українців, за аналогією з роботом Бендером, називають «бендерівцями».

Список інших оголтілих бендеровців:

Антоніо Бендерас

 

Головоріз куреня 36 сотні євромайдану Антоніо Бендерас в своєму улюбленому правосекторному піджачку 

Антоніо Бендерас. Справжнє ім’я - Михайло Іванович Бендерас. Народився 1905 року в селі Великі Стави, Галицького повіту. Дуже жорстокий і лютий бендерівець. Має декілька бойових псевдонімів: «Антошка», «Антін», «АН-86». Змалку ненавидить людей які розмовляють на російській мові. Член правого сектору з 201о року. Любить танцювати гопака на трупах жителів днр. Знімався в іспаномовних фільмах, свого режисера-побратима Педро Альмодоваре, в яких прославляється українська повстанська армія, правий сектор та нелюбов до російськомовних фільмів. І взагалі ці фільми знімалися не на російській мові, що однозначно доводить про злочини Антоніо та Педро проти людства.

 

Снайпер карального спецзагону «січові стрільці» Педро Альмадовар, після відстрілу мирних жителів Слов’янська з гори Карачун, тримає на руках свого підопічного набойо-подавача Бендерівця Антоніо. На задньому плані «журналісти» хунто-ЗМІ фотографують «героїв» стоячи на горі трупів вбитих мирних жителів днри. За «журналістами» самої гори трупів не видно.      

З самого дитинства, починаючи з віку 3.5 років, Антоніо почав здирати шкіру з людей які вміють розмовляти на російській мові та пити кров дітей Донбасу. Взагалі дуже не любить свою першорідну російську мову. Через це забув її, вивчив іспанську мову і почав розмовляти на ній. Потім перейшов на русофобську «англійську» мову, принагідно демонструючи свою зневагу до материнської російської мови. Його стандартний розпорядок дня виглядає так: вранці здирає шкіру з рускіх дітей. А потім йде зніматися в русофобських фільмах Педро Альмадовари. Після чергового вбивства дитини яка вміє розмовляти на російській мові, співає свою русофобську пісню «Бесса ме Муччо» (анг. «Besame mucho benderos», що в перекладі означає «смерть Руссскім дітям донбаса) в якій, неймовірно але, немає жодного руского слова чи букви. Немає навіть згадки про Володимира Путіна чи хоча б Кіріла.

Дуже ненавидить рускіх людей які борються за свободу Країни Басків та Каталонії, які є ісконними частинами руского міра. Брав у полон та катував російських активістів які постачають гуманітарну допомогу вільній Каталонії, вимагають незалежності від сатанинської неканонічної Іспанії та припинення масового геноциду Каталонських Дітей донбасу (КДД) іспанською хунто-армією. В лавах Української повстанської армії має прізвисько «іспанський чобіт». Звідки таке прізвисько - здогадатися не важко. В кінці 80-их, початку 90-их, «човникував» - перевозив чоботи та інше взуття іспанського та вільно-каталонського виробництва.

Остап Бендер 

 Світлина яка беззаперечно доказує приналежність Остапа Бендера до Правого сектору. Фото люб’язно надане чесним інформаційним агентством Life news                     

Остап Бендер. Член Правого Сектора. В лавах української повстанської армії має прізвисько «Фантомас». Через те що його справжнього обличчя ніхто не знає. Має як мінімум три маски зі змінним обличчям:

1) «Вусач»


 Одне із змінних облич Остапа Бендера має псевдо «вусач»

«Вусач». Для реалізації своїх русовбивських планів використовує допомогу заходу. Дуже хитрий. Примудрився втертися в довіру до совєтського кінематографа та знятися в сотнях фільмів, які за логікою мали б прославляти найбагатшу в світі державу СрСР. А насправді вони зазомбовували чесний совєтських народ, що призвело до Горбачовської перебудови і в результаті розвалу СрсР. Горбачов – член правого сектора з 1985 року.

2) «Жідогрузін»

 

Незаперечний фото доказ (використовувати в суді): бендерівець Остап Бендер вішає піджачок на скелет закатованого ним жителя днр. Внутрішні органи нещасного тіла правосік передав лідеру правого сектору Сергію Власенку для наступного продажу їх у Європу. А шкіру убієнного віддав зулусам.   

«Жідогрузін». Один з образів хитрого Остапа Бендера. Дуже жорстокий. І дуже хитрий. Його грузинскість є зайвим доказом того що він ненавидить росіян і готовий вбивати їх навіть в ДНР. Особисто керував зніманням людей з потягів у нацгвардію.

3) «Сергійко», «Юрко»

 

Бендерівець Остап «Сергійко», або «Юрко», зік-хаяє перед тим як вбити мирного жителя Словянська (photo Life news)

«Сергійко», «Юрко». Один з образів хитрого Остапа Бендера. Правий ультра-націоналіст. Ненавидить росіян. У вільний, від геноциду жителів днр, час любить куховарити та розстрілювати журналістів росії, після чого втікав у росію як біженець де відразу попадав до рук ісконної поліції.

4) «Американець»

 

Оперативна фотозйомка: На фото з права Бендерівець Остап «американець». Зліва – чоловік тримає крісло. Першопочатковий Остап Бендер – американець, що беззаперечно засвідчує фінансування Євромайдану американськими спецслужбами «Пентагон», «ЦРУ», «CSI», «American Idol». (photo Mel Brooks films Life news)

«Американець». Першопочатковий образ хитрого Остапа Бендера. Насправді - співробітник відділу Державного департаменту США по проведенню майданів в Україні. Саме від нього утворилися інші «Остапи Бендери». Ще у 2004 році був пійманий народним спецпідрозділом ФСБ на постачанні на майдан американських валянок та наколотих апельсин. Його особисто викрив секретний спецагент ФСБ на псевдо «Людмила». Але зміг вирватися – сказав що він дитина Лейтенанта КДБ. І його відпустили.

5) «Вусач-2»

 

Картіна маслом. Остап Бендеровець «Вусач-2». Всім своїм видом, зображеним на цьому фото, він виражає ненависть до всього руского міра. Під вусами ховає диявольську правосічну ухмилку яка наче промовляє – «Смэрть руссским дитям домбаса».

«Вусач-2». Один з образів хитрого Остапа Бендера. Найжорстокіший з усіх існуючих бандерівців. В лавах Української Повстанської Армії має псевдо «Нікіта». Жорстокий правосік. Нищить рускій мір на право, і на ліво (лівосік). Особисто розстрілював дітей, згідно достовірної інформації інформагентства Life news, з Черкаського будинку рускіх сиріток в 1992 році. Особисто організовував теракт у львівському метро в 1996 році на станції «Городецька», коли загинуло близько 300о пасажирів – всі росіяни. В 1930-34 роках саме він був головним, і єдиним, організатором голоду в СРСР, раз уже не можна приховати факт самого голоду, звинувативши потім в цьому єдину чесну на світі людину – й. Сталіна (джугашвілі). Відвертий садист.              

Є також шості та сьомі номери «Остапа Бендера», а може навіть і восьмі.

 

Але ми не можемо їх зараз показати, бо нас постійно переслідують бойовики з правого сектору і ми змушені тікати.                           

             **

 Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії 

Використано пародії на фільми: «Атентат. Осіннє вбивство у Мюнхені», «Карпатське золото», «Останній бункер», «Далекий постріл», «Залізна сотня», «Страчені світанки», «Білий птах з чорною ознакою», «Ми з майбутнього-2». Та інші.

Короткий опис. Це історія боротьби Української Повстанської Армії за незалежність України. Сотня УПА, під секретною назвою «Криївка № 9», дислокується і лісі і є повноцінною, в тих умовах, бойовою одиницею. Завдання «Дев’ятої Криївки» - захищати місцеве українське населення від каральних дій зовнішніх ворогів-окупантів. В кінці-кінців Повстанцям криївки доводиться йти рейдом через Польщу, Чехословаччину, Австрію до американської окупаційної зони Німеччини де вже знаходяться значні емігрантські сили ОУН-УПА, і Степан Бандера. Але в 1959 році Степана Бандеру вбивають.                              

Короткий виклад основних сюжетних поворотів

Акт 1 (Експозиція). Сталін дивиться виступ танцювального колективу в себе в кабінеті. А потім наказує розстріляти танцюристів.

1941-44 роки. Йде бій між совєтськими та нацистськими військовими. Совєтського Лейтенанта Пропкіна беруть у німецький полон. В німецький полон беруть трьох Солдатів УПА (Картуза, Гришка і Пательню). Лейтенант Пропкін і ці троє Солдат УПА працюють на німців на ремонті будинку. Між Лейтенантом Пропкіним і Картузом виникає конфлікт – «кровний» конфлікт. Пропкіну і Трьом Солдатам УПА вдається втекти з німецького полону. Але конфлікт їм залагодити не вдається. Повстанці УПА підстрілюють і ранять Совєтського Генерала Ватутіна. Потім той вмирає від «страшної» рани.

Кінець Другої Світової війни. В місто, де вже встановлена совєтська влада, приїжджає Лейтенант НКВС Пропкін і його товариш-трансвистит Сержант НКВС Міша Запроданець. Вони відмічаються в районному відділі НКВС. Там створюється спецпідрозділ перевертнів-трансвититів НКВС – чоловіки які перевдягаються у жінок в одностроях УПА і під виглядом УПА вбивають та грабують мирне населення. Загін Повстанців нападає на обоз Совєтів-нкеведистів які перевозять цих перевертнів-трансвеститів до місця вчинення свого злочину. Але повстанці самі попадають у засідку. Перевертні-трансвестити, під виглядом УПА, розстрілюють жителів села.                      

  Акт 2 (Розвиток). Командування Криївки вирішує відомстити Нкеведистам. П’ятеро Повстанців перевдягаються у жінок, йдуть у місто і в певних місцях розстрілюють Совєтів-нкеведистів.

Повстанці спіймали трьох перевертнів-трансвеститів НКВС які, під виглядом УПА, вбивали людей. І відповідно карають їх.

В криївці стається вбивство – хтось вбиває Вартового.

На Повстанців, під час обіду, нападають Совєти-нкеведисти.

В криївку, на оглядини, приїжджає Провідник ОУН Степан Бандера.

Солдати НКВС, на чолі з лейтенантом Пропкіним розстрілюють пів села.

Голова Сільради бере двох Солдат-нкеведистів і йде з ними по хатах щоб непокірні селяни підписали заяви на вступ до колциргоспів (колективних циркових господарств).

Троє Повстанців (Картуз, Блискавка і Пательня) отримують завдання: піти в село, рознести агітаційні повстанські листівки та зліквідувати Лейтенанта Пропкіна. Але в селі їх здає місцева – Баба Оришка. В результаті: Пательню вбивають совєти, а Блискавку беруть у полон. Тільки Картузу вдається втекти.

В районному НКВС Повстанця Блискавку примушують співпрацювати з совєтами.

Повстанці карають бабу Оришку яка здала Картуза, Блискавку і Пательню.

В повстанському пив-барі Повстанці спіймали одного Совєта-нкеведиста.

В сільському клубі, під керівництвом Совєтів-нкеведистів, проходить агітація та «добровільний прийом» селян до колциргоспу. «Ідилію» переривають Повстанці – нападають на Совєтів. А ті тікають до місцевого млина-фільварка. Проходить бій між Совєтами та Повстанцями.

Совєти починають виселення людей до Сибіру.

Повстанці назавжди покидають криївку. Вночі вони мстять тим совєтам-нкеведистам які приймали участь у виселенні людей. Зокрема вони нарешті вбивають Лейтенанта Пропкіна та його транс-курву Мішу Запроданця.                      

 Акт 3 (Розв’язок). Повстанці криївки беруть курс на Захід до Американської окупаційної зони Німеччини. По дорозі вони зустрічають Совєтський танк, чотирьох сучасних москалів з майбутнього які невідомо як опинилися в лісі з УПА. Совєтські військові прочісують ліс.

Нарешті, з боями, повстанці пробиваються до Баварії через чеський кордон. В лісі біля Баден-бедена Повстанців зустрічають американські військові.

В Мюнхені, в кабінеті, Степан Бандера зустрічається зі своїм зв’язковим журналістом і кур’єром.

До Повстанців, які інтерновані в американських казармах, приїжджає зв’язкова Марина.

Під тиском Совєтів, американці, просто щоб не здавати Солдатів УПА Совітам, висаджують Командира Криївки та Командира загону на безлюдному гавайському острові.

Степан Бандера зустрічається з Командиром Криївки.

Командир Криївки, Помічник командира та Командир Загону з літака висаджуються в лісах України. Там вони повинні вияснити обстановку. В лісі вони зустрічають фальшивих Солдатів УПА і зліквідовують їх. Троє Повстанців через кордон переходять у Польщу.

Сташинський готується до вбивства Степана Бандери. І вбиває його.                                       


Коментарі