втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію ігрового повнометражного фільму 

Cценарій на СМ читайте тут >>>

День народження вже немолодого чоловіка Михайла відзначається у великій компанії близьких друзів, їхніх дітей і онуків у дачному будинку головних героїв, іменинника і його дружини Олени. Всілякі історії, розповіді, жарти в цій компанії невичерпні. Молодому поколінню є чому повчитися, і по всьому, вони тому навчанню раді. Але спільній радості й веселощам незабаром приходить кінець. У момент читання уривків книги, яка в якості подарунка була доставлена ​​імениннику від незнайомого відправника, випливало, що в Олени понад 20 років тому трапився роман із письменником Григорієм, що тривав багато років. Подробиці того роману були для всіх, тим паче для Михайла, шоковими.

Михайло сприймає подарунок, як виклик і, не зважаючи на те, що письменник імітує свою смерть, знаходить Григорія на заході України, у Львові. Всі, друзі, дочка Михайла та Григорія, дружина Олена розуміють, що драматична розв'язка неминуча. Вони намагаються запобігти трагедії, але хіба це можливо, коли драма торкнулася таких харизматичних особистостей.

Звичайно, дуелі дуже давно і повсюдно заборонені, але траплялися колись бо дуелі на парашутах, і хто в такий дуелі може перемогти? А що робити, коли хочеш виграти, а треба навпаки, програти? Чи може статися так, що виграють усі? На жаль, може.

Коментарі