втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму

Cценарій на СМ читайте тут >>>

Чутлива історія кохання державного службовця середньої ланки.

Головний герой зустрічається зі своєю коханкою у нічному клубі. Після відпочинку у клубі ГГ підвозить свою коханку додому. Але по дорозі між ними трапляється сварка, і ГГ висаджує коханку посеред ночі на зупинці громадського транспорту.

Вранці ГГ розуміє свою помилку, телефонує своїй коханці, щоб вибачитись, але «абонент знаходиться поза зоною досяжності». ГГ намагається відшукати свою кохану, зустрічається та спілкується з різними людьми, і, врешті решт, знаходить її. Як виявляється, відновити відносини вже неможливо.

Поряд з тим, дружина ГГ підозрює, що щось відбувається з її чоловіком, і вона розпочинає розмову, яка закінчується сімейною сваркою, під час якої ГГ дізнається, що у його дружини були інтимні зв’язки з його сестрою.

За негараздами в особистому житті починаються негаразди і на роботі. ГГ намагається лавірувати між усіма негараздами, що звалились на нього. Поряд з тим він лікує незагоєні рани минулого – владнує зіпсовані відносини з батьком та сестрою.

Врешті-решт, ГГ справляється зі всіма випробуваннями й навіть отримує підвищення. Але вкінці з’являється старий знайомий ГГ, який неоднозначно натякає на те, що не все так добре, як здається ГГ.

Коментарі