втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис ігрового короткометражного фільму

Лоґлайн
Під час виступу на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики українська спортсменка падає і потрапляє в реанімацію з переломом хребта. Чи буде вона жити? І що то буде за життя, якщо буде?

Дана Верба - неодноразова чемпіонка України виступає на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики. Блискуче виконавши програму, на її завершенні вона падає головою вниз і ламає хребет. Здається, що майбутнє втрачено назавжди, але Дану рятує подруга з дитинства – нейрохірург Надія Скоба.

20 років тому вони починали разом підкорювати спортивну арену і тоді Дана допомогла Надії. На виступі третього юнацького розряду зі спортивної гімнастики, коли Надія із соромом і розпачем йшла зі сцени, Дана не тільки подарувала їй свою першу медаль, а й найголовніше - віру в себе!

Коментарі