втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис ігрового короткометражного фліьму

Лоґлайн
Далекобійник шукає зниклу дружину, яка повинна незабаром народити. Він передчуває, якщо не знайде її, можлива трагедія.

Cценарій на СМ читайте тут >>> 

Далекобійник Євген, будучі на поромі, отримує дивне смс від дружини Любаши. Він передчуває недобре, адже дружина вагітна.

Прибувши в порт, Євген стискається з проблемою: фуру з вівцями, яких йому потрібно доставити до власниці, з порту не випускають. Євген повідомляє власницю вівець, що змушений залишити фуру в терміналі, але та просить дочекатися її та прийняти пологи у вагітної вівці Маші.

Добравшись додому Євген не знаходить дружину, тільки кольорову світлину-УЗД малюка. З надією він їде до жіночої консультації та вривається в кабінет УЗД і вимагає допомогу. Дружини Євгена немає ні в одному пологовому будинку і лікарні міста.

Євген розгублений, він не розуміє, що робити. Він пригадує, як напередодні відрядження бачив у Любаши журнал про соло-пологи.  Згадавши це, Євген заводить машину та мчить додому на величезній швидкості.

В квартирі він перериває все догори, але нічого не знаходить. Від відчаю і злості стукає кулаком по столу і виводить ноутбук зі сплячого режиму. На екрані висвічуються оголошення з орендою будинків під лісом.

Євген знаходить свою вагітну та непритомну Любашу в надувному басейні в червоній воді в центрі кімнати будинку посеред лісу.

Любаша помирає в реанімації, дитина – виживає.

Через 9 місяців Євген з маленькою донечкою на руках зустрічають на пасовищі вівцю, яка була народжена в день прибуття в порт.

Коментарі