втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму


Коментарі



Євгене, саме сцена коли Лариса говорить сама із собою змінена. Щодо вашої пропозиції аби Вова зайшов слідом за Мариною - слушно і скоріш за все так я і зроблю. Перші сцени розраховані на те, аби на них накласти титри (назву фільму і всіх, хто в ньому приймав участь)
Дуже вдячна за підказки.

Щиро, Наталя

Написав Наталка Доляк, 13:05 05.02.2013

Прочитав. Екранізувати можно. Повнометражку робити з цього не треба. Дуже погана сцена, коли Лариса пошепки росповідає, що вона зробить з Віхолою. Ну, кому вона це може казати? Тільки глядачеві. Тому й погано. Перша й друга сцени майже нічого не дають. Можливо трохи напрошується любовна лінія між Мариною та Вовою. Він не хоче, щоб вона їхала, бо вперше закохався. А Віхолу вважає своєю супернецею, так би мовити. А потім заходить відразу за Мариною до її оселі, дивиться, що наробило цуценя, і тепер вже бачить у Віхолі справжнього друга.
Бажаю успіхів такому доброму фільму!

Написав Євген Чвіров, 00:13 05.02.2013

Пане Євгене, саме тому й знімаю, поки ще не висловились. Бо буває як висловляться, то вже й знімати не хочеться)
Але ж перезняти можна завжди епізод чи й два. А може й всьо кіно. Я ж не знімаю якийсь геніальний шедевр. Так вчусь поки що.

Написав Наталка Доляк, 21:18 04.02.2013

От куди всі так поспішають?! Люди ще й сценарій не прочитали, не висловились з приводу, а ви вже знімаєте!

Написав Євген Чвіров, 20:58 04.02.2013

Дякую, Євгене, що прочитали й залишили свої думки з приводу.
Зараз цей сценарій я з колегами-телевізійниками намагаюсь самотужки екранізувати. В процесі знімань (відзнято вже два епізоди) сценарій дещо змінився. Але сцена з Вовою залишилась цнотливою)
Якщо ж робити повний метр, то тут постає питання хто його буде знімати?)
Щиро, Наталя

Написав Наталка Доляк, 19:14 04.02.2013

Це має бути повнометражка. Матеріалу вистачить. Хто дивиться той короткий метр? Спєци? Треба показати народу. І сюжет комерційно привабливий.
Дуже спдобалась картинка з Вовою. От чекав цього чоловік, прийшов зі всією душою, а виявляється, що вона робить це заради пса.
З Ларисою цікаво, як би вона присипляла б собачку.. От збиралась би, збиралась, все відкладала б, та й не встигла б.
І з матір,ю - от не було доньки, не було, а тут радість яка - завітала.. І одразу ж втекла.. А ганяти ж собак для бабці вже так природньо, що вона й не розуміє за що доця з нею так. Тут і захворіти можна.

Написав Євген Фещенко, 10:28 02.02.2013