втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового повнометражного фільму


Коментарі



Генадій, дякую за конструктивну критику. Тепер буде привід переглянути свій сценарій.

Написав Андрій Руденко , 16:44 04.01.2013

Забавна історія вийшла. Головне, що читається легко та на одному подисі... Й особливо задумуватися-вдумуватися не вимагає...
Особливо образ головної героїні переконливо виписанао, та деякі особливості її поведінки. Адже то ще в свій час відомим етологом К. Лоренцем було описано на поведінці качок типове для них науськування на селезня іших селезнів, за спиною якого вона потім ховається, та дивиться власне на відбуваючеся.
Стосовно ж головного героя в контексті того випробування, яким для нього виявилася головна героїння, то якось мало випробувань, вірніше всі вони в якійсь одній площині полягають, а чомусь так видається, бо в площині всієї історії воно наче актуально, паралель до випробувань благочестивої людини в ній присутня, а тому розширити її було б цікаво, адже змістовно збагатила б лишень історію.

Здивувало, що герої врешті-решт все ж поїхали в село, бо якось в сценарії кілька разів акцентувалася перспектива полишитись служитилем Лаври, ото чомусь здалося, що воно так й станеться.

Незрозуміло, до чого там був епізод з Емо, й в якій автівці герої все ж таки цілувалися, в жигулях, а чи таки в Запорожці.

Й деякі епізоди, як от зокрема в кінці, коли благословляють на шлюб Дениса, а Андрій як виявляється, полишився ні з чим, виглядають дещо надміру повчальними, а тому й якимись неприродніми.

А так, в цілому, доволі легка, мелодраматична комедія може вийти, що її б з задоволеням у недільний вечір цілою родиною переглядали.

Написав Геннадій Коваль, 15:23 04.01.2013