втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму для проекту

 «Україно, goodbye!» 

Світлина із сайту stackoverflow.posterous.com

Коментарі



…«шиза косіт наши ряди» і справляє досить сильне враження.

Це такий своєрідний «Сталкер» – виконання наших чи то бажань, чи екранізація людських прокльонів. З одного боку, дуже типові й упізнавані типи – світоглядно, ментально, психічно-психологічно etc, з іншого – повний сюрреалізм, як межова відвертість. А може, це соц.реалізм, що показує …в розвитку?))

Але, ой, для цього «бунюельства» потрібна адекватна ж бо режисура, аби це, з одного боку, не постало цирком, з другого – елементарною «чорнухою», а з третього – щоб не було річчю в собі, загадково-зашифрованою. Тут, переконаний, потрібна якась неземна, даруйте, янгольська ясність, прозорість, легкість, аби все це божевілля можна було би переварити, а не плюватися від нього й на нього; одне слово, щоб глядачеві не стати Дядею Толею))

Може бути бомба))

Є сумніви стосовно стилістичної адекватності й т.зв. правди характеру що до передостаннього монологу-звертання Дяті Толі – до Достоєвського. Воно мені чомусь запахло поганою естрадою типу Задорнова… Достоєвському, гадаю, Дядя Толя теж би мав щось цікаве сказати, на рівні його одкровення Богові.

Написав Володимир Войтенко, 19:05 08.04.2011