втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

ОСТАННІЙ СПОКІЙНИЙ ДЕНЬ. МРІЙНИКИ (варіант 2)

09.02.2020


Сценарій повнометражного ігрового фільму

Коментарі



Вітаю (земляк) Богдане. Хочу залишити своє враження, як звичайного читача, від твоєї історії.
1.ВІК - мені не сподобалось те, що він признався Наталі, про свою недугу. Навіть його стан цього не виправдовує. Наталя не їхала кудись на курорт, тощо, в неї є своя проблема з батьком. І її поведінка виглядає де що мужніша, коли вона дізнається про його проблеми, у коханої людини.
2.ВІК - навпаки чомусь проявляє увагу до іншої, Софії - успішної бізнес-леді в якої порівняно з Наталкою на багато менші проблеми.
3.ФІЛОСОФ - супер крутий дядько з сильним характером і великими можливостями. Такі люди не прислуговують, таким "ОЛУХАМ" як Роман, жертвуючи особистим життям. Навіть за умови товаришування з загиблим батьком. Максимум десь колись хіба що допомагати.
Висновок: Я б взагалі видалив Софію. І Наталю відправив на навчання по якійсь міжнародній програмі. А про недугу Віктора і про лікування батька Наталі доручив би Анні на пряму, щоб вона про це якось дізналась і повідомила Наталю, яка після цього все кинула і приїхала з докором сумління.
P.S. У всьому іншому, сюжет дуже цікавий ( хоч і трохи довгий) . Удачі і успіхів у творчості!

Написав Тарас Мариняк, 18:10 21.04.2020