втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

 

Коментарі



Негідницю МАRUV через пісенні гастролі в рф справедливо не пустили на Євробачення. А активний учасник журі і режисер попередніх конкурсів "Своє кіно" Саша Кирієнко поїхав знімати кіно про тих, хто шив справу Олегу Сенцову. Прославляти силовиків країни-окупанта. І що? Чи буде якась реакція? Чи Саша і надалі, коли все там відзніме, буде спокійно задіяний у зйомках для "Свого кіна"? Чи знову спокійно засяде у журі? Якісь висновки будуть чи ні? Хіба вчинок Саши Кирієнка не є прикладом відкритої кінематографічної, а з нею і громадянської колаборації з ворогом? Чому кіношники мовчать як води в рота набрали? Чи їм аж настільки байдуже? Навіщо тоді ці картини про добре і світле, коли на виході маємо такий ганебний результат у виконання члена журі і режисера таких картин?

Написав Олексій Мазур, 12:11 03.03.2019

Олексій, пропоную копнути глибше.

Центральний захисник донецького «Шахтаря» Ярослав Ракицький став гравцем санкт-петербурзького «Зеніту», повідомляє офіційний «твіттер» «Зеніту».
https://www.championat.com/football/news-3662675-zenit-objavil-o-perehode-rakickogo.html

Знаю також, що на цьому сайті серед сценаристів присутні толерантні до окупанта-росії.

Зрештою, далеко і ходити не потрібно. Просто прислухайтесь до розмов у громадському транспорті або деінде.

Факт. Ми живемо серед цих людей. Потрібно виховувати молоде покоління в дусі україноцентризму. Старше покоління, яке заражене синдромом малоросійства, лише могила виправить.

Написав Сергій, 06:07 13.02.2019

Спецслужби Литви дізналися, для чого Росія використовує Білорусь



Росія планує використовувати Білорусь як "буфер" і послідовно зміцнює військові потужності в Калінінградській області, щоб в разі необхідності почати військові дії протягом 24-48 годин.

Про це повідомляє білоруський "Інтерфакс" з посиланням на дані Департаменту держбезпеки і військової розвідки Литви.

"Дислоковане в області військове угруповання послідовно зміцнюється, відновлюється стара і створюється нова військова інфраструктура, формуються нові військові частини, поставляються нові озброєння і бойова техніка, на сухопутних і морських полігонах області проводиться інтенсивна військова підготовка", - цитує агентство документ, опублікований у вівторок.

У документі наголошується, що Білорусі в російській військовій доктрині надається роль "буферної" держави.

Зазначається, що РФ використовує територію країни для планування військових операцій і демонстрації військової потужності, а військова інтеграція і економічна залежність, яка поглиблюється, знижує можливості Мінська здійснювати незалежну оборонну та безпекову політику.

За даними литовських спецслужб, розширюючи військову присутність в Калінінградській області Росія підвищує здатність вести військові дії протягом 24-48 годин з моменту отримання наказу.
https://www.pravda.com.ua/news/2019/02/5/7205777/

Написав Олексій Мазур, 12:01 05.02.2019

Саша Кирієнко забанив автора допису на своїй ФБ-сторінці.

Написав Олексій Мазур, 17:51 29.01.2019

Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: