втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Віра Яковенко



Контакти: vera_yakovenko@yahoo.com

Режисер і сценарист

Народилася у Львові. Навчалася на філологічному факультеті Львівського державного університету. Закінчила Київський державний університет театру, кіна і телебачення ім. І. Карпенка-Карого зі спеціальності „режисура ігрового фільму”. Відвідувала курси сценаристів при Maurits Binger Film Lab (Амстердам, Нідерланди).

Фільмографія

  • 1999: «Народження звуку», короткометражний
  • 2001: «Спляча красуня», короткометражний
  • 2004: «Мій Гоголь», короткометражний
  • 2004: «Блондинка помирає двічі», короткометражний
  • 2006: «Повернути Віру», короткометражний
  • 2007: «Гра в солдатики», короткометражний  
  • 2007: «Ван Ґоґ не винен», короткометражний 
  • 2008: «Як знайти ідеал?», короткометражний
  • 2009: «Контракт», повнометражний, ТБ
  • 2009: Проект «Мудаки: Арабески»: «Таксі?»
  • 2011: «Костоправ», телесеріал

Сценарії та синопсиси