втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Восени стартує тематичний кіно-медія-фестиваль для молоді «Кіномаршрут», який поєднує Творчу майстерню з можливістю відзняти  фільм за уривком літературного твору сучасного автора та Конкурс короткометражних фільмів.

«Кіномаршрут» є творчою програмою сценарного фестивалю «КІНОСКРИПТ» і створений з метою втілення сценарних ідей, розробки тем та пожвавлення кінопроцесу в молодіжному середовищі в різних містах України.

Для назв номінацій у конкурсній програмі «Кіномаршруту» обрано рядки з віршів Ліни Костенко, які виразно позначають час.

Номінація «І за минулим плакати не варт» – учасники надсилають документальний / ігровий фільм до 15 хв. на історичну тематику (вікова категорія від 15 до 35 років).

Номінація «Життя іде і все без коректур» – учасники надсилають документальний / ігровий фільм до 15 хв. на актуальні суспільно-політичні теми (вікова категорія від 15 до 35 років).

Номінація «Несказане лишилося несказаним» – учасники надсилають експериментальний фільм до 10 хв. (вікова категорія від 15 до 35 років).

Номінація «Вже почалось, мабуть, майбутнє» – учасники надсилають анімаційний фільм до 10 хв. (вікові категорії від 7 років до 14 років та від 15 до 35 років).

Фільми на конкурс приймаються до 25 жовтня 2015 року. Форму заявки розміщено тут>>>.  

Заявки на участь у творчій майстерні приймаються до 20 жовтня 2015 року. Форму розміщено тут>>>.   

Терміни проведення фестивалю «Кіномаршрут»:

З 1 по 9 листопада – Творча майстерня у Львові.

10-11 листопада – майстер-класи та церемонія нагородження конкурсантів у Жовківському державному історико- архітектурному заповіднику.

Детальніше про фестиваль на сторінці Фейсбук

Офіційна інформація

Коментарі