втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Днями у Києві відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу соціальної відеореклами на тему євроінтеграції.

Організатори конкурсу – фестиваль Molodiya Festival  та проект «Сильніші разом» – кажуть, що метою конкурсу є ознайомлення людей з європейськими цінностями та утвердження необхідності євроінтеграції України. 

Загалом, на фестиваль надійшло понад 50 робіт із усієї України. До фіналу потрапили 18.  Прийом робіт тривав півтора місяці.

Таким чином, 1 місце (8 000 грн) в конкурсі отримав Андрій Бут за роботу "Київ VS. ЄС"; 2 місце (5 000 грн) - Михайло Маслобойщиков за роботу "Технології";  3 місце (3 000 грн) - Роман Майданюк за роботу "Є в кожному".

Спеціальна відзнака та сертифікат на 2 000 грн від посольства Великої Британії дісталась Сороковому Ростиславу та Петричковичу Роману за роботу "Statistics".

Другу відзнаку отримає автор ролика, котрий набере найбільшу кількість переглядів.

Канал для перегляду: www.youtube.com/channel/UCS1Tt2WTqWAw2vHCnigLFdw/videos

«Для нас вже не є сюрпризом висока якість робіт, що надходять. Хочеться, щоб нас дивували влучністю помічених проблем в українському суспільстві, які гальмують нашу інтеграцію до європейської спільноти. Хочемо бачити більше робіт, які б продумувались режисерами  не тільки з позиції постановки питання, а й з боку конструктивних пропозицій вирішення тих чи інших проблем, що уповільнюють наш розвиток», - каже один з організаторів Ігор Мельник.

Конкурс пройшов за фінансової підтримки посольства Великої Британії та посольства Швеції в Україні.

В журі – заступник Посла Великобританії Мартін Дей, кінокритик Володимир Войтенко, редактор "Європейської правди" Сергій Сидоренко, музикант Олександр Положинський, актор театру "ДАХ" Максим Демський, режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук, голова Seed Forum Ukraine Foundation Дмитро Подолєв, письменник Олександр Михед та президент Міжнародної громадської організації CinemaHall Ілля Свідлер.

Організатори дякують інформаційним партнерам, журі конкурсу, волонтерам. Особлива подяка за ілюстрації до поліграфії – Oleksiy Zaitsev Illustration.

Коментарі