втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Стрічка розповість про актуальну та сповнену суперечностей тему одностатевих стосунків і пошуку себе…  

Повнометражний драмеді-фільм в іронійній формі торкається серйозних питань гонитви за чужими ідеалами, ЛГБТ, іміґрації, кризи ідентичности й середнього віку. При цьому автори не бояться говорити на складні теми без зайвого патосу й драми та навіть із гумором.

За сюжетом, подорож до Одеси зводить двох: Єгора, підприємця зі зруйнованим життям та Кіру, лесбійку з розбитим серцем. Він мріє повернутися до США, налагодити бізнес та стосунки з родиною. А вона після розриву з коханою хоче, щоб подорожній став батьком її дитини. Та чи справді ці мрії їхні, а не нав’язані оточенням та ідеальною картинкою із соцмереж?


Режисером та автором сценарію фільму є Олексій Соболев («Будинок на краю планети», «PTSD»).

«Олексій Соболев хоче, щоб у кожній сцені була й драма, і комедія, і сльози, й сміх. Увесь фільм балансує між легкістю та серйозністю», – каже продюсерка Ольга Журженко.

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду. Наразі фільм на етапі девелопменту, автори продовжують роботу над сценарієм, шукають команду та фінансування для запуску знімання стрічки. Вихід «Такого собі життя» планується на 2023 рік.

Творці кінострічки випустили тизер, головні ролі у якому виконали актори Ганна Кузіна, Ігор Аронов і Дар’я Кривошей.

 УКРКІНО

**

«Укркіно» – українська виробнича компанія, заснована 2011 року, що працює в Одесі. Маючи міжнародний досвід і десятки втілених проєктів. За свідченням її керівництва, місія компанії – створювати фільми та медійну продукцію міжнародного рівня, що надихатиме авдиторію на позитивні зміни.

Коментарі