втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

У кінці вересня фільми творчого об’єднання МІКНУ були відзначені на двох фестивалях. Експериментальна робота «Візитери» отримала «Best SEE Talents Experimental Film Award» на грецькому кінофестивалі 10th Naoussa International Film Festival, а протикурильний мультик «Three steps in smoke» здобув головну нагороду українського фестивалю соціальної реклами «Молодія»!

Названа анімація також буде показана на польському Freaked Out Films Festival та українському правовому фестивалі «Сходи», поряд з іншою анімаційною роботою МІКНУ – «Le Duo», яка теж представлена у конкурсній програмі.

А мультфільм «traffic», окрім того, що теж був названий серед фіналістів «Молодії», вже відібраний на австрійський 3rd International FRONTALE Film Festival, ісландський 6th International Film Festival Northern Wave та Golden Orchid International Animation Festival, який відбудеться в Пенсільванії Сполучених Штатів.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: