втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

До 10 березня триває відбір робіт для участі.

І Міжнародний кінофестиваль короткометражних фільмів організовується з метою представити широке різноманіття короткометражних фільмів з усього світу, як професійних режисерів так і студентів кіношкіл, а також сприяти створенню платформи для спілкування і обміну досвідом між українськими та закордонними режисерами і митцями.

До участі запрошуються короткометражні фільми тривалістю до 30 хвилин, створені не раніше 1 січня 2011 року авторами без обмеження віку, країни виробництва, жанру виконання.

Участь у фестивалі безкоштовна. Для участі потрібно заповнити і надіслати аплікаційну форму разом з фільмом на DVD на адресу фестивалю. Автор може надіслати більш як один фільм, але кожен фільм повинен бути просубтитрований англійською мовою.

Дедлайн для подачі фільму – 10 березня (за поштовим штемпелем). Результати відбору будуть оголошені не пізніше 26 березня.

Відібрані фільми будуть продемонстровані в Києві один або два рази під час фестивалю, а найкращі роботи ввійдуть в збірник робіт для показу в турі містами України. За результатами глядацького голосування на Фестивалі будуть визначені кращі фільми фестивалю, їх автори отримають призи і відзнаки.

Окрім офіційної селекції на Фестивалі будуть також продемонстровані програми фестивалів-партнерів та фільми європейських кіношкіл.

Більше інформації на сайті http://kisff.org/

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: